Inschrijven

Meedoen aan Showhero? Dat kan!
Showhero organiseert talentenshows voor mensen met een beperking en biedt de mogelijkheid om op te treden voor een hoogwaardige jury en een groot publiek. Bij Showhero gaat het niet om winnen, maar gaat het om het plezier. Wat jij wilt doen ligt er helemaal aan wat jij leuk vindt om te doen. Ben jij dat grote zang-, dans- of entertaintalent die de hele zaal op z’n kop kan zetten? Doe dan mee aan Showhero!

Hoe werkt het?
Showhero laat jou vrij om een keuze te maken in wat jij wilt doen. Zodra jij weet wat je wilt doen laat je dat zo snel mogelijk weten aan ons door onderstaande vragen te beantwoorden en op te sturen naar maurice@showhero.nl. Wij ontvangen jouw inschrijving en kijken welke show voor jou het meest geschikt is. Op die manier zorgen wij ervoor dat iedereen een kans krijgt en iedereen mee kan doen. Wanneer wij een geschikte show voor jou hebben gevonden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je of jouw contactpersoon op.

Vragen
Heb jij een vraag? Voordat u direct contact met ons opneemt, bekijk dan eerst even de Veelgestelde Vragen.

Inschrijven
Ben jij er helemaal klaar voor en kan je niet meer wachten om op te treden? Vul dan dit formulier hieronder in, of mail maurice@showhero.nl


Inschrijfformulier:

Contact Us

Contact Us

We would like to hear from you. Please send us a message by filling out the form below and we will get back with you shortly.

First
Last
Sending

Menu