Showhero gaat weer los op Dolfinn Rocks

0

Showhero staat zoals elk jaar op het festival Dolfinn Rocks in Heiloo, waar mensen met een beperking een prachtig podium krijgen bij Winkelcentrum ’t Loo om te laten zien wat zij kunnen. Op zaterdag 22 augustus zal Showhero om 13.00 uur van start gaan met een prachtige highlightshow van 45 minuten.

Inmiddels is Showhero een begrip geworden bij Dolfinn Rocks, waar het in de middag het hele publiek naar zich toe trekt en laat mee doen met het energie en enthousiasme van de deelnemers én het team dat er om heen staat. Dit jaar zullen organisatoren Maurice van der Poll en Lucas Bugter het terrein met de deelnemers proberen om te toveren in een zomers strandfeest, en daar is iedereen zijn hulp hard bij nodig!

Afgelopen jaar werd Showhero op de voet gevolgd, met hoogtepunten om van de smullen:

Niet veel later zal onze doorgewinterde artiest Juriaan Singels om 15.00 uur het podium krijgen om een half uur het publiek te entertainen. Juriaan haalde met Stichting Showhero in de afgelopen weken maar liefst 5000 euro op en kan beginnen aan zijn album.

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply