JUR’S CHRISTMAS CARPOOL KARAOKE voor 3FM SERIOUS REQUEST

0

Op zaterdag 23 december reist Juriaan Singels gewapend met kerstmutsen en lekkere meezinghits van Heiloo naar Apeldoorn om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Stap bij hem in om je lievelingsnummer mee te zingen of vraag door middel van een donatie jouw favoriete hit aan. Je kunt ons de hele dag live op de Facebook- en Instagrampagina van ‘Showhero’ volgen.

Wil je een rondje met Jur meerijden? Laat het ons weten door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Vergeet niet om je telefoonnummer ook even in te vullen, dan kunnen wij contact met je opnemen om je ergens op te pikken. Liever thuis meegenieten van jouw favoriete nummertje? Vul dan achter ‘Persoonlijke boodschap’ in welke hit we écht niet over mogen slaan. Op naar Apeldoorn!

DONEER HIER

OVER JURIAAN SINGELS:

Het is alweer een paar jaar geleden dat Juriaan voor het eerst meedeed aan een van de shows van Showhero – een stichting die evenementen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Juriaan heeft een vorm van autisme en een stofwisselingsziekte, maar dat staat hem niet in de weg om zijn dromen na te jagen. Het is een feestje! Zijn eerste optreden smaakte naar meer en ondertussen heeft-ie hard aan de weg getimmerd. Een steengoede auditie bij Holland’s Got Talent, optredens voor de Dirk Kuyt Foundation, een eigen CD, ‘Bloed, zweet en tranen’ voor een volle zaal bij Valhalla – het houdt niet op. Zingen betekent alles voor Jur en daarom draagt hij op deze manier maar al te graag zijn steentje bij aan de opbrengst van Serious Request 2017.

OVER SHOWHERO:

Stichting Showhero is een organisatie die inziet dat ieder individu talenten heeft. Zo ook mensen met een beperking. Showhero zet zich in om deze mensen de kans te geven om in de schijnwerpers te staan en dromen te laten uitkomen. Uiteindelijk gaat iedereen met de hoofdprijs weer naar huis.

About Author

Leave A Reply