Help ‘onze Juriaan’ aan zijn droom

0

DONEERStichting Showhero organiseert evenementen voor mensen met een beperking, om ze de dag van hun leven te geven. Bij één van deze evenementen leerden wij, Maurice van der Poll en Lucas Bugter, de toen nog verlegen deelnemer Juriaan Singels kennen.

Hij wilde graag een liedje zingen. En dat deed hij. We waren verrast. Ontroerd. Blij. Alles tegelijk. Hij had iets van Jan Smit in zijn stem en wist het publiek te vermaken met zijn gevatte opmerkingen.

Nu, een aantal jaar later, staat hij regelmatig op het podium. Zelfverzekerd en trots. Het heeft hem laten zien dat alles mogelijk is. Dat je alles kunt behalen wat je wilt en dat je van elke dag een feestje moet maken.

Juriaan zijn allergrootste droom is om een eigen album op te nemen, om te laten horen dat ook mensen met een beperking fantastische talenten hebben. En wij willen hem dolgraag helpen zijn droom werkelijkheid te zien worden. Muziek is zijn leven, zijn allergrootste passie.

Doneer en deel onze crowdfundactie: https://www.voordekunst.nl/projecten/3413-help-onze-juriaan-aan-zijn-droom

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply