Showhero helpt bij G-Sport evenement

0

Outdoorpark Alkmaar vormde zaterdag het decor voor de allereerste editie van het G-sport evenement Sport & Fun. De rond 60 deelnemers en hun begeleiders gingen na afloop van een middag vol sport, spel en muziek moe maar voldaan naar huis. Aan de blije, enthousiaste gezichten viel af te lezen dat het event geslaagd was.

Sport & Fun, georganiseerd door Alkmaar Sport en mede mogelijk gemaakt door Rotary Alkmaar-Bergen en de Dirk Kuyt Foundation, is speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking. Begeleiders en familie waren ook van harte welkom.

De dag startte met een warming-up op muziek en daarna volgde een zangoptreden van Juriaan Singels, bekend van Holland’s Got Talent. In groepjes werd een eigen vlag gemaakt en verkenden en beklommen de deelnemers het obstakel eiland van het outdoorpark. Verder stonden boogschieten, lasergamen, voetbal en een XL stormbaan op het programma. De dag werd gezamenlijk afgesloten met het populaire Archery Tag.

Tussendoor genoten de deelnemers en begeleiders van een heerlijk lunchpakketje van Horeca Henry’s en flesjes water, appels en bananen van AH Hoefplan. Stichting ShowHero nam samen met Alkmaar Sport de organisatie op zich en zorgde, naast het onderdeel lasergamen, voor een karaoke muziekbox. Na afloop was er een medaille voor alle deelnemers aan deze bijzondere middag.

About Author

Leave A Reply