Showhero Hotel

‘JIJ MAAKT HET LEVEN MOOIER’

In het weekend van 27, 28 en 29 januari hebben we met ruim 100 deelnemers het Showhero Hotel gerund. Zij namen (onder begeleiding van het personeel van King’s Inn en vrijwilligers van Showhero) alle hotelwerkzaamheden over. Ook verzorgden zij het entertainment in de brasserie en de speciale entertainmentkamers. Gedurende het weekend lag de nadruk op het waarmaken van dromen. En dat gebeurde.

Eric Stam tapte schuim met twee vingers bier in zijn eigen Eric Stamcafé, Jacintha speelde mee met JUS Music op de tamboerijn, Juriaan blies het dak van de brasserie eraf en ontving vervolgens zijn tweede gouden plaat, Ingrid verzorgde een heuse rock ‘n roll workshop, Bas trad op met zijn idool Juriaan, Alfred gaat een fotocursus volgen bij Artiance, Annemiek vertelde verhalen en speelde keyboard voor groot publiek, en vele deelnemers werden geïnterviewd voor Hart van Nederland, RTV-Noord Holland en het Noordhollands Dagblad.

Ook werden er nieuwe dromen werden verzameld in de ‘droomboom’. In 2017 gaan wij er zo veel mogelijk waarmaken. Met het fantastische bedrag van € 9062,50 moet dat lukken!

Het Showhero Hotel was een onvergetelijk evenement waar deelnemers, vrijwilligers, het personeel van King’s Inn en alle bezoekers SAMEN van genoten. We hebben gezongen, gesprongen, gelachen en gehuild van blijdschap.

showhero droomshow

Showhero Hotel

  • Doel: Deelnemers een weekend lang een hotel laten runnen
  • Datum: Januari 2017
  • Locatie: Kings Inn Hotel in Alkmaar
Het Is Een Feestje
Showhero Glazenhuis
Menu