Het Is Een Feestje

Het Is Een Feestje

Juriaan Singels deed in 2013 voor het eerst mee aan een evenement van Stichting Showhero, waar hij het publiek omver blies met zijn geweldige stem.

Wij zagen dat deze kleine rasartiest wel echt uitzonderlijk talent had en net het broertje van Jan Smit had kunnen zijn. Daarom lieten we hem vaker met ons meedoen als speciale act en vertelde hij ons in een zelf geschreven lied hoe hij het vond als hij met ons op pad was: “Het Is Een Feestje”.

Een eigen album

Dit zelfgeschreven nummer was pas het begin. Juriaan liet ons weten dat hij één grote droom had: een eigen album opnemen, waar zijn nummer “Het Is Een Feestje” dan ook op moest staan. We werden geraakt door zijn enthousiasme en hebben in 2015 voor hem een crowdfundactie opgezet, waarmee we genoeg geld ophaalden om met hem de studio in te gaan en zijn album op te nemen. Met alles er op en er aan: een eigen album, een fotoshoot in Carré, achtergrond zang en professionele band!

Nederland veroveren met bekender Nederlanders

Inmiddels is Juriaan Singels niet meer te stoppen. Met zijn eigen album onder zijn hand staat hij op feestjes door het hele land te zingen en heeft hij daarnaast al met half bekend Nederland opgetreden, waaronder Jan Smit, MAAN, Dries Roelvink, Django Wagner, Frans Duijts en Peter Beense. Elk optreden levert weer een bijzonder nieuw verhaal op…

Showhero Hotel
Menu