Showhero Droomshow

Jij maakt het leven mooier

Zaterdag 14 april was het één groot feest in Café La Strada in Heiloo. Stichting Showhero zette samen met ruim 50 mensen met een beperking en hun ouders en/of begeleiders de spetterende Droomshow neer.

Tijdens de Droomshow keek Showhero samen met alle bezoekers van het besloten feest terug op projecten en dromen die de stichting de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, afgewisseld met optredens van o.a. Eva Punt, Ayesha Rozema, Alex Zwart, Jop van Wieringen, Femke Brucher, Danique Overtoom en Eric Stam, die alle aanwezigen compleet uit hun dak lieten gaan. De deelnemers stonden tijdens de Droomshow volop in de schijnwerpers. Zíj maakten de show en mochten zingen, dansen, springen en uiteraard samen proosten.

Kortom: alles kon en alles mocht zaterdagavond in La Strada, het oergezellige café dat Bep en Dick Nanne speciaal voor de Showhero Droomshow de hele avond ter beschikking stelden.

Dromen werden én worden werkelijkheid bij Showhero
Showhero maakt dromen waar. In januari 2017 organiseerde de stichting het Showhero Hotel in Alkmaar, waarmee geld opgehaald werd voor het realiseren van dromen van de deelnemers. Deze mochten ze tijdens het betreffende weekend op een Showhero-bierviltje schrijven en in de speciale ‘Droomboom’ hangen.
Zo heeft Conor Catney inmiddels zijn eigen kookshow, is Juriaan Singels bezig met het opnemen van een nieuwe single met de lokale ster “Sweet Le Freak” en draagt Showhero zijn steentje bij aan diverse lokale evenementen waarbij mensen met een beperking centraal staan, in samenwerking met bijvoorbeeld Alkmaar Sport, De Meent Bauerfeind en de Giganten van SV Koedijk.
Bovendien mochten zes deelnemers, die gek zijn op voetbal, een dag bij AZ op bezoek. Ze bekeken de wedstrijd, namen een kijkje bij de verslaggever op de blindentribune en werden na afloop verwelkomd in de persruimte voor de persconferentie. Uiteraard namen ze zelf ook nog even plaats achter de microfoons voor een scherpe analyse van de wedstrijd…

Ook in café La Strada stonden dromen centraal: alle deelnemers gingen naar huis met een poster waarop zij zelf als de grote artiesten vermeld stonden.

Showhero Droomshow

  • Locatie: Café La Strada in Heiloo
  • Datum: 14 april 2018
  • Categorie: Droomprojecten
Showhero Theater de Beun
Heiloo Olympics
Menu