Dit is Showhero.

De meeste dromen komen uit.

Stichting Showhero is een organisatie die inziet dat ieder individu talenten heeft. Zo ook mensen met een beperking. Showhero zet zich daarom in om deze mensen de kans te geven om in de schijnwerpers te staan, onvergetelijke momenten te geven en dromen te laten uitkomen. De evenementen worden door een groep jonge vrijwilligers opgezet. Zij worden zelf dolgelukkig van het helpen van deze doelgroep en zien zichzelf en bezoekers met een stralende lach naar huis gaan. Uiteindelijk gaat iedereen als een winnaar naar huis!

Elk evenement moet een spektakelstuk worden en dat vergt de nodige inspanningen. Oprichters Lucas Bugter en Maurice van der Poll hebben zo hun verschillende kwaliteiten. Lucas werkt in de media- en entertainmentbranche bij Endemol, is ondernemer en verbind graag mensen tot succesvolle teams. Maurice heeft jarenlange ervaring binnen de gehandicaptenzorg, is elke dag creatief bezig op camping Geversduin en staat graag met een grote lach op het podium. De combinatie van deze twee zorgt dat er een show van grote kwaliteit wordt neergezet en de deelnemers daarbij professionele begeleiding krijgen. Daarnaast zorgt het enthousiasme en de creativiteit van beide heren voor een zeer vermakelijke show voor iedereen.

Een show is niet compleet zonder publiek en dit is waar Showhero extra aandacht aan besteedt. Wij stimuleren de aanwezigheid van de familie en bekenden van de deelnemer en zien hierbij een mogelijkheid om de band tussen hen (nog verder) te versterken. Nog belangrijker vinden we het om onze doelgroep juist in aanraking te laten komen met de rest van de maatschappij. En vooral ook andersom; we zien dat mensen ontroert en met een grote lach op hun gezicht naar huis gaan. We hopen hiermee mensen in beweging te zetten en vooral onvergetelijke dagen te creëren voor iedereen.

0
Droomprojecten
0
Theatershows
0
Glazen Huizen
0
Hotel overgenomen

De eerste show

In 2011 werd het allereerste Showhero evenement georganiseerd: in StayOkay Bakkum, een hostel dat inmiddels al niet meer bestaat. Er kwam 17 man op af, maar het was een mooie test voor onze uitverkochte show in Theater de Beun (Heiloo) die enkele weken later plaatsvond: 300 man ging helemaal uit z’n dak bij de spetterende optredens en wereldrecordpogingen. Een succesformule was een feit!

Ons Team

Lucas Bugter

Voorzitter

Regisseur van alle droomprojecten.
Oprichter van Stichting Showhero.

Maurice van der Poll

Secretaris

Presentator van de Showhero evenementen.
Mede-oprichter van Stichting Showhero.

De vrijwilligers

Wereldverbeteraars

Onze vrijwilligers zijn stuk voor stuk wereldverbeteraars, knuffeldieren en bovendien ontzettend gezellig om in de buurt te hebben! Binnenkort zullen we ze hier ook allemaal een gezicht geven 🙂

Onze deelnemers

Menu