FAQ: Meest gestelde vragen

Wij begrijpen dat het leuk en verleidelijk is wanneer je op het podium staat om in het publiek te springen. Echter kan je vervelend terechtkomen of spring je op iemand die hier niet van gediend is. Om ruzies en verwondingen te voorkomen heeft Showhero besloten om crowdsurfen te verbieden.

In sommige gevallen bij sommige shows is het te zeerste aan te raden om tickets te bestellen. Wanneer u met een grote groep een Showhero show wilt bezoeken is het raadzaam om contact op te nemen met Showhero. Ook wanneer u verzocht wordt om te betalen, terwijl u nog niet zeker bent van het aantal personen, is het verstandig om contact op te nemen. Annuleren is na betaling alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

Wanneer u tickets heeft besteld zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zullen u informeren hoe u de betaling kunt voltooien.

Showhero is een non-profit organisatie met als enige inkomstenbron de kaartverkoop. Wij zijn genoodzaakt om familie, vrienden en begeleiders/ verzorgers te vragen de toegangsprijs te betalen. Op deze manier steunt u Showhero en zorgt u er wel voor dat Showhero blijft bestaan!

Wanneer deelnemers zich voor een bepaalde show hebben ingeschreven, zal Showhero contact opnemen met de geselecteerde deelnemers. Showhero streeft ernaar om deelnemers die niet geselecteerd te zijn hierover te informeren. Dit is pas ná de selectie en ná de uiterlijke inschrijfdatum. Wacht u dus even met contact opnemen met Showhero tot de selectie bekend is.

De enige eis die Showhero stelt aan een deelnemer is dat dat hij/ zij plezier beleefd door in de schijnwerpers gezet te worden. Het is niet belangrijk of een deelnemer goed kan zingen, dansen, enzovoort, plezier is het enige dat telt.

Absoluut! Bij Showhero staat het samen doen centraal, want is er iets mooiers dan samen plezier beleven? Wanneer een deelnemer ondersteuning  of (muzikale) begeleiding nodig heeft zien wij dat graag op het inschrijfformulier, zodat wij goed op de hoogte zijn.

Juriaan Singels heeft meegedaan met Showhero en wij hebben geld opgehaald om met hem een album op te nemen. Dat is gelukt en nu mag hij door heel Nederland zijn muziek laten horen. Inmiddels heeft hij ook zijn eigen website en social media, daar kun je hem op de voet volgen! Op ons Youtube-kanaal heeft hij zijn eigen ‘Juriaan Singels show’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor, vel interdum mi sapien ut justo. Nulla varius consequat magna, id molestie ipsum volutpat quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sagittis, sem quis lacinia faucibus, orci ipsum gravida tortor.

Een andere vraag?

Bel ons

Je kunt ons bellen. Lucas is bereikbaar op 06-27286769.

Contact Ons

Ga naar onze contact pagina en stel je vraag.