Juriaan droomt van een eigen album

Jur Het is een feestje - 2

Juriaan droomt van het album ‘Het is een feestje’

DONEER

Stichting Showhero organiseert evenementen voor mensen met een beperking, om ze de dag van hun leven te geven. Bij één van deze evenementen leerden wij, Maurice van der Poll en Lucas Bugter, de toen nog verlegen deelnemer Juriaan Singels kennen.

Hij wilde graag een liedje zingen. En dat deed hij. We waren verrast. Ontroerd. Blij. Alles tegelijk. Hij  had iets van Jan Smit in zijn stem en wist het publiek te vermaken met zijn gevatte opmerkingen.

Nu, een aantal jaar later, staat hij regelmatig op het podium. Nu zelfverzekerd en trots. Het heeft hem laten zien dat alles mogelijk is. Dat je alles kunt behalen wat je wilt en dat je van elke dag een feestje moet maken.

Juriaan zijn allergrootste droom is om een eigen album op te nemen, om te laten horen dat ook mensen met een beperking fantastische talenten hebben. En wij willen hem dolgraag helpen zijn droom werkelijkheid te zien worden. Muziek is zijn leven, zijn allergrootste passie.

Wat gaan we maken?

Juriaan heeft een eigen geschreven nummer ‘Het is een feestje’ gemaakt. Hij is ook nog bezig met een tweede nummer te schrijven. We willen hem hier hulp bij bieden door echte professionals die al jaren in het vak zitten.

Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren een eigen repertoire opgebouwd, met nummers die hij ook heel graag op zijn eigen album wilt hebben. Het gaat om feestnummers als ‘Kali’ van Django Wagner, maar ook om kippenvel-nummers als ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij. Het album zal vooral een feestalbum worden, maar Juriaan wil ook zijn gevoelige kant laten zien. Het zal voornamelijk gaan om Nederlandstalige muziek.

Wat willen wij van jou?

Met deze crowdfundactie willen we geld inzamelen om de opnames van het album te kunnen bekostigen. Hier hebben we kosten van de opnames, maar ook het afmixen en hulp inschakelen van professionals uit de muziekwereld. Juriaan gaat namelijk niet voor het minste geringste, hij wil dat het meteen ook super goed is!

Daarnaast willen we het album meteen goed in de markt zetten, omdat wij er in geloven dat fans van sterren als Jan Smit en Django Wagner zullen genieten van zijn muziek!

Waarom moet dit album er komen?
  1. Juriaan wil graag laten zien dat mensen met een beperking over fantastische talenten beschikken.
  2. Stichting Showhero helpt hier aan mee, omdat wij als missie hebben om mensen met een beperking de dag van hun leven te geven. We weten zeker dat als Juriaan zijn eigen album kan vasthouden, dat hij de gelukkigste jongen op aarde is.
  3. Hij kan verdomde goed zingen!
Financiën

Als we € 5.000 verzamelen kunnen we het album gaan maken. Elke extra euro die binnenkomt gaat rechtstreeks in de muziek en promotie van het album. Hoe meer middelen we binnenhalen, hoe beter we het album kunnen maken. Doneren kan hier: https://www.voordekunst.nl/projecten/3413-help-onze-juriaan-aan-zijn-droom

Meer weten over Juriaan?
– Juriaan op Facebook volgen? Ga naar zijn facebookpagina

 

Menu