INSPIREREN

SHOWHERO
Regelmatig spreekt mede-oprichter Lucas Bugter op scholen en bij bedrijven over Stichting Showhero en wat het teweeg brengt bij mensen. Wat kunnen wij in ons dagelijks leven van leren van deze doelgroep en hoe passen wij dit toe? Lucas neemt voorbeelden in video’s en foto’s mee om te laten zien wat er tijdens een show van Showhero voor mooie transformaties kunnen ontstaan.

JURIAAN SINGELS
Juriaan Singels wordt al jarenlang geholpen door Lucas Bugter, oprichter van Stichting Showhero. Inmiddels heeft Juriaan zijn eigen album opgenomen, mag hij optreden door heel Nederland en weet hij ook andere mensen op een mooie manier te beïnvloeden. Lucas heeft hem zien opgroeien van deelnemer aan Showhero tot een entertainer die zich kan meten met echte BN’ers.

Regelmatig spreekt Lucas op scholen en bij bedrijven over Showhero en Juriaan Singels om het verhaal te vertellen: hoe kan het dat deze jongen met een beperking alles voor elkaar lijkt te krijgen? Hoe hebben wij hem daar bij kunnen helpen en wat heb ik geleerd van alle avonturen van de afgelopen jaren met deze unieke man?

Met behulp van veel foto en videomateriaal komt Juriaan tot leven, soms zelfs echt, als hij als verrassing wordt meegenomen en dan natúúrlijk ook zijn eigen nummertje zingt.

Nieuwsgierig? Wil jij graag het inspirerende verhaal horen en boeken? Stuur even een mailtje naar Lucas Bugter via lucas@showhero.nl of bel naar 06-27286769.

 

Menu