FAQ

[ALGEMEEN] Waarom is het niet toegestaan om te crowdsurfen?
Wij begrijpen dat het leuk en verleidelijk is wanneer je op het podium staat om in het publiek te springen. Echter kan je vervelend terechtkomen of spring je op iemand die hier niet van gediend is. Om ruzies en verwondingen te voorkomen heeft Showhero besloten om crowdsurfen te verbieden.

[BEZOEKEN] Ik weet niet met hoeveel personen ik naar een show kom, is het alsnog verstandig om tickets te bestellen?
In sommige gevallen bij sommige shows is het te zeerste aan te raden om tickets te bestellen. Wanneer u met een grote groep een Showhero show wilt bezoeken is het raadzaam om contact op te nemen met Showhero. Ook wanneer u verzocht wordt om te betalen, terwijl u nog niet zeker bent van het aantal personen, is het verstandig om contact op te nemen. Annuleren is na betaling alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

[BEZOEKEN] Ik heb zojuist tickets besteld, maar nog niet betaald. Wat nu?
Wanneer u tickets heeft besteld zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zullen u informeren hoe u de betaling kunt voltooien.

[BEZOEKEN] Moeten ouders en begeleiders van deelnemers voor de show betalen?
Showhero is een non-profit organisatie met als enige inkomstenbron de kaartverkoop. Wij zijn genoodzaakt om familie, vrienden en begeleiders/ verzorgers te vragen de toegangsprijs te betalen. Op deze manier steunt u Showhero en zorgt u er wel voor dat Showhero blijft bestaan!

[DEELNAME] Ik heb een inschrijfformulier verstuurd, maar nog geen reactie. Wat nu?
Wanneer deelnemers zich voor een bepaalde show hebben ingeschreven, zal Showhero contact opnemen met de geselecteerde deelnemers. Showhero streeft ernaar om deelnemers die niet geselecteerd te zijn hierover te informeren. Dit is pas ná de selectie en ná de uiterlijke inschrijfdatum. Wacht u dus even met contact opnemen met Showhero tot de selectie bekend is.

[DEELNAME] Wanneer is iemand geschikt om mee te doen aan Showhero?
De enige eis die Showhero stelt aan een deelnemer is dat dat hij/ zij plezier beleefd door in de schijnwerpers gezet te worden. Het is niet belangrijk of een deelnemer goed kan zingen, dansen, enzovoort, plezier is het enige dat telt.

[DEELNAME] De desbetreffende deelnemer durft niet alleen op het podium, mag iemand (muzikale) begeleiding bieden?
Absoluut! Bij Showhero staat het samen doen centraal, want is er iets mooiers dan samen plezier beleven? Wanneer een deelnemer ondersteuning  of (muzikale) begeleiding nodig heeft zien wij dat graag op het inschrijfformulier, zodat wij goed op de hoogte zijn.

Menu