Wat je allemaal tegen komt bij het Showhero Glazen Huis

0

JURIAAN
Juriaan zal tijden het Showhero Glazen Huis langskomen om zijn favoriete nummers te zingen. Zijn dagen bestaan op dit moment uit: oefenen, oefenen, oefenen. Hij heeft een lijst met nummers om de hele nacht door te zingen! Dat komt goed uit, want hij is onze eerste slaapgast. Van vrijdag 19 december 21.00 uur tot zaterdag 20 december in de ochtend is hij bij ons te zien. Op zondagmiddag komt hij nogmaals terug om met ons knallend af te sluiten!
Juriaan

Jop van WieringenJOP VAN WIERINGEN
Jop is er al vanaf de eerste show bij en niet meer weg te denken bij Showhero. Met zijn ervaringen bij Showhero en Theatergroep de Eenhoorn weet hij probleemloos de volledige zaal in beweging te krijgen! Hij zingt in alle talen, kan rappen en is de beste luchtgitarist die je zult kennen! Jop opent én sluit het Showhero Glazen Huis. Daarnaast is hij de nachtgast van zaterdag op zondag. Als dat geen feestje wordt!
VIDEO: Bekijk hier Jop die het Book of Heroes “BN’ers raden” verbreekt.

 

Maaike de WitMAAIKE DE WIT
Velen van jullie zullen haar kennen: de 18-jarige singer-songwriter Maaike de Wit! Sinds 2008 zong zij in de band Stolen, maar inmiddels is zij solo verder gegaan. Maaike schrijft haar eigen nummers en raakt geïnspireerd door onder andere Ed Sheeran, Lewis Watson en Laura Marling. Deze lokale heldin trad op tijdens het Woodlands Festival in Bergen en doet mee aan de Rob Acda Awards. Afgelopen zomer maakte zij een mini-tour in Engeland en is de winnares van de Gouden Stroopwafel Award. Daarbij is zij druk bezig met haar eerste EP. Ik hoor jullie denken… dat moeten we zien! Goed nieuws, want Maaike komt op vrijdag 19 december om 19:00 uur langs in het Showhero Glazen Huis om jullie te verblijden met haar muziek!

Miel BrandtMIEL BRANDT
DJ Miel Brandt komt op vrijdagavond 19 december om 22:30 uur speciaal voor jullie een setje draaien! Hij staat erom bekend de tent helemaal op zijn kop te zetten als allround dj, maar zijn liefde voor een échte house-set zie je ook regelmatig terug. Miel Brandt draaide onder andere in De Lichtfabriek in Haarlem, Club Air en Escape in Amsterdam en stond onlangs bij Latin Lovers en Beachclub Bloomingdale te draaien. Desondanks keert hij regelmatig terug naar Alkmaar als resident dj van Club Mojo’s en vrijdagavond 19 december draait hij in het Showhero Glazen Huis!

 

Shandrick ElodiaSHANDRICK ELODIA
De Leukste buschauffeur Shandrick Elodia komt naar het Showhero Glazen Huis op zondag 21 december!!! De positiviteit op z’n top met deze man! Zie hem hier op de video bij RTL LATE NIGHT: https://www.youtube.com/watch?v=idRG2YMhfjs

De ontslagen vrolijkste buschauffeur van Nederland wordt weer buschauffeur!! Zondag 21 december zal hij in het Showhero Glazen Huis exact vertellen wat hij nou precies gaat doen.

 

 

Sweet le FreakSWEET LE FREAK
Alkmaarse dj Sweet Le Freak is al sinds jonge leeftijd met muziek bezig en heeft op dit moment een druk bezette agenda met zijn werk als dj en als organisator van feesten. Mensen uit Alkmaar en omstreken hebben hem vast wel eens in één van de kroegen op het Waagplein of bij Podium Victorie gezien, maar Sweet le Freak draait ook in clubs als Escape en heeft al op vele festivals gestaan. En wist je dat Sweet le Freak de motor achter de succesvolle feesten Exclusive 90’s is? Sweet le Freak draait op zaterdag 20 december om 20:00 uur op het podium in het Showhero Glazen Huis!

 

WAT JE OOK NIET WILT MISSEN:
De WeerwolvenHerry BerrySam & FalkoThe RefsRemi WalsarieTwister

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Comments are closed.