Terugblik op Unieke Winterspelen: sport en heel veel plezier

0

Op 11 en 12 februari 2018 organiseerde Sport-Z de Unieke Winterspelen in De Meent Bauerfeind in Alkmaar: een sportinstuif voor mensen met een beperking. Ook Showhero was van de partij met een eigen podium en de lekkerste hits.

Met ruim 1250 deelnemers, 500 begeleiders en 30 (sport)activiteiten was het twee dagen lang een groot (sportief) feest in De Meent. Zowel op het ijs als in de sporthallen konden deelnemers met een strippenkaart in de hand aan allerlei activiteiten meedoen.

En naast gesport is er ook volop gezongen en gedanst op ‘ons’ Showhero-podium. We hebben volop genoten van nummers als ‘Hij is een kiwi’ en ‘Vrienden voor het leven’. Op maandag 12 februari was televisiepresentator Pepijn Gunneweg de hele dag aanwezig en wist hij nóg meer talenten op het podium te krijgen.

Extra fijn: deelnemers geven het evenement gemiddeld een 9.2 en daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Kon je niet aanwezig zijn of wil je juist nog even nagenieten van de Unieke Winterspelen? Dat kan met de aftermovie!

About Author

Leave A Reply