Showhero terug in Theater De Beun met thema ‘Magic’

0

Op vrijdagavond 6 oktober staat stichting Showhero voor het zesde jaar op rij met een avondvullend programma in Theater De Beun in Heiloo. Jaarlijks keert Showhero hier terug om de dromen van mensen met een beperking uit te laten komen. Dit keer is het thema van de avond ‘Magic’.

Dromen
Al jaren is het een begrip in Heiloo en omgeving: de shows van Stichting Showhero in Theater De Beun. De afgelopen vijf jaar was de show al vroeg uitverkocht en dat hoopt de stichting ook dit jaar weer voor elkaar te krijgen. Met het opgehaalde geld zal Showhero de komende jaren nog meer dromen uit laten komen.

De artiesten van de magische avond hebben een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zij halen hun zang-, dans- en andere talenten uit de kast om het publiek met nooit eerder vertoonde optredens te betoveren. De acts worden afgewisseld door de meest bizarre wereldrecordpogingen. Een professionele jury onder begeleiding van burgemeester Hans Romeyn voorziet de acts van deskundig commentaar.

Extra magisch tintje
Om deze avond nog een extra magisch tintje te geven, komt de beatboxende goochelaar Kariem Ahmed zijn ‘Tricks And Beats’ laten zien. Kariem is vooral bekend door zijn optreden bij Holland’s Got Talent.

Meer informatie en tickets
Showhero ‘Magic’ begint op 6 oktober om 19.00 uur. Hier kun je direct kaarten bestellen

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply