Showhero jaarprogramma 2014

0

2013 was een fantastisch jaar vol shows waarin dromen zijn uitgekomen, wereldrecords zijn verbroken en vele mensen hebben genoten van alle talenten van de Showhero-artiesten. Inmiddels is 2014 in volle gang en zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor dit jaar, want er staan weer prachtige shows op de planning! Vele oude, vertrouwde locaties komen voorbij maar we mogen dit jaar ook een aantal nieuwe locaties aan ons programma toevoegen. Op onze Facebookpagina en website laten wij weten per wanneer er kaarten besteld kunnen worden voor de shows. Wij hebben er in elk geval nu al ontzettend veel zin in en hopen jullie natuurlijk bij onze shows te zien!

 

23 augustus 2014 – Dolfinn Rocks, Heiloo
Joshua-dolfinn-294x300
Net als vorig jaar mag Showhero ook dit jaar weer een show verzorgen tijdens het  middagprogramma van dit benefietfestival. Het geld dat met deze dag wordt opgehaald gaat allemaal naar Stichting Dolfinn, een organisatie die geld inzamelt voor dolfijnentherapie voor kinderen met een beperking. Afgelopen jaar was het heerlijk weer en heeft Heiloo en omgeving kunnen genieten van de vele diverse optredens. Zo bracht deelnemer Eric het hele publiek tijdelijk in hypnose, rapte Joshua Afrikiki er op los en veroverde Christina met haar prachtige vertolking van Celine Dion vele mannenharten. Ook werd er door alle artiesten een wereldrecord gevestigd door een spectaculaire sitdown in het publiek te creëren. Dit jaar belooft net als alle voorgaande jaren weer een groot succes te worden met veel verrassende optredens, dus kom gezellig een drankje drinken voor het goede doel en geniet van onze Showheroes!

3 oktober 2014 – Pakhuis, Hoorn & 4 oktober 2014 – Concordia, Langedijk
Foto voor site
Voor het eerst in de geschiedenis zal Showhero in een weekend twee avondvullende programma’s verzorgen. Met het thema “Een reis om de wereld” zullen onze deelnemers het publiek in zowel Hoorn als Langedijk meevoeren de wereld over, door acts op te voeren van artiesten uit allerlei landen. Dit thema bleek een denderend succes in Heiloo afgelopen oktober met onder andere een feestelijke Braziliaanse bongo-act, een paaldansoptreden uit Chicago en een perfecte vertolking van onze eigen oer-Hollandse André Hazes. Dit jaar zullen we andere landen bezoeken en nieuwe records verbreken, dus kom allemaal naar het theater en laat je meevoeren op een speciale reis om de wereld die bij geen enkel reisbureau te boeken is!

18 oktober 2013 – Theater De Beun, Heiloo
IMG_6304-001
Na twee uitverkochte shows kunnen we wel stellen dat dit prachtige theater echt onze thuisbasis is geworden. Artiesten uit heel Nederland komen speciaal voor deze avond naar Heiloo om hun talent voor ruim 300 fans op te voeren. De jury, met daarin onder andere burgemeester van Heiloo Hans Romeyn, voorziet alle deelnemers al twee jaar van professioneel commentaar en zal ook dit jaar weer zorgen voor een extra feestje op het podium. Het thema voor komend jaar houden we voorlopig nog even geheim, maar de show belooft grootser te worden dan ooit tevoren. Zet deze datum vast in je agenda want dit wordt een avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply