Showhero is klaar voor 2015!

0

2014; wat was het een prachtig jaar. Met meer shows dan ooit tevoren konden we weer heel veel deelnemers de dag van hun leven bezorgen. Een bomvol Theater De Beun, Finn die op Dolfinn Rocks een wereldrecord neerzette en een flinke uitbreiding van ons team; wij kunnen niet wachten om nieuwe dromen waar te maken!

Showhero Glazen Huis 2014
Maar 2014 was bovenal het jaar van het Glazen Huis. Lucas en Maurice sloten zichzelf 48 uur op en haalden samen met 65 deelnemers ruim €7000,- euro op voor Serious Request. Een fantastische prestatie! En dat vonden de Nederlandse media ook. Bij het overhandigen van de cheque in Haarlem zorgde deelnemer Juriaan voor een ontroerend moment dat zelfs live werd uitgezonden op tv. Ook lindanieuws.nl was onder de indruk en vermeldde Showhero in hun artikel “De mooiste donatieverhalen van Serious Request”. De video waarin de cheque wordt overhandigd én Juriaan “You raise me up” live voor een bomvolle Grote Markt zingt is inmiddels ruim 10.000 keer bekeken op YouTube.

12 APRIL – Reigersdaal
Onze deelnemers staan alweer maanden te trappelen en daarom beginnen wij heel gauw met onze eerste show van het jaar. We bijten op 12 april het spits af op Esdégé Reigersdaal in Heerhugowaard. Artiesten uit ons eigen land staan centraal, want het thema van deze middag is “Ik hou van Holland”.

Dat wordt lekker meezingen met klassiekers van André Hazes en swingen op hits als “Sexy als ik dans”. Onze acht artiesten hebben al flink gerepeteerd en kunnen niet wachten om het podium te betreden. Vanaf 13.30u is de foyer open voor een kopje koffie. De show begint om 14.00u en is om 16.00u afgelopen. Voor slechts €3,- bestel je een kaartje via http://www.vrijetijdsbesteding.st-er.nl/showhero.html. Wij hopen jullie allemaal te zien bij de eerste show van dit jaar!

22 AUGUSTUS – Dolfinn Rocks
Net als afgelopen jaren verzorgt Showhero ook deze zomer weer een spetterende middagshow tijdens dit benefietfestival in Heiloo. Het geld dat met deze dag wordt opgehaald gaat allemaal naar Stichting Dolfinn. Deze organisatie zamelt geld in voor kinderen met een beperking die dolfijnentherapie nodig hebben. Afgelopen jaar betraden bijzondere artiesten het grote podium. Er werd gezongen, gedanst en er werden spectaculaire wereldrecords neergezet. Zo zette Bob een gave flashmob in op “Salsa Tequila”. Daarnaast stond het hele publiek schouder aan schouder bij het optreden van Jan en Lars. Dorpsgenoot Finn Hoetjes vestigde het wereldrecord “langste menselijke trein”. Ruim honderd mensen stapten samen met Finn in zijn trein, die zelfs te lang werd voor het Looplein. Uiteindelijk kwam de gehele trein via Het Loo weer bij het podium terecht. Daar ontving Finn zijn welverdiende prijs:

Schrijf 22 augustus gauw in je agenda, want dit feest wil je niet missen! Wij kunnen in elk geval niet wachten tot het zover is!

ZATERDAG 26 SEPTEMBER – Theater De Beun
Al drie jaar op rij is deze show een van de grote hoogtepunten van Showhero. Dit jaar mogen we in De Beun onze duizendste bezoeker ontvangen. En dat moet natuurlijk groots gevierd worden! Het thema houden we nog even geheim, maar wel kunnen we vertellen dat Jop en Eric dit jaar hun wel héél bijzondere talenten gaan laten zien. Hans Romeyn, Jeroen Schouten en Marius Prein hebben hun beste pak alweer klaar liggen want ook dit jaar zullen deze “drie musketiers” de deelnemers voorzien van jurycommentaar. Dit evenement wil je echt niet missen! Kaarten zijn vanaf juli te koop via onze

18, 19, 20 DECEMBER – Showhero Glazen Huis 2.0
Yes! Na het enorme succes van vorig jaar hebben Lucas en Maurice besloten om zich nog eens 48 uur lang op te sluiten in een spiksplinternieuw Glazen Huis. Het Canadaplein in Alkmaar zal eind december dus weer drie dagen lang the place to be zijn. Vele vrijwilligers hebben al hulp aangeboden maar we kunnen altijd extra handen gebruiken om het nog grootser aan te pakken. Lijkt het jou gaaf om dromen waar te maken en nog meer geld op te halen voor het goede doel? Geef je dan op via www.showhero.nl. Was je er vorig jaar niet bij maar ben je benieuwd naar alle DJ’s, artiesten, (paal)danseressen, bandjes, koren en andere bijzondere gasten die we vorig jaar mochten ontvangen? Of wil je gewoon nog een keer genieten van de charmes van Thijs, Gino als Elvis of Maurice met gitaar? Vergeet dan vooral deze video niet te kijken:

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply