Mensen met een beperking runnen het Showhero Hotel

0

Op 27, 28 en 29 januari 2017 runnen zestig mensen met een beperking een weekend lang het King’s Inn City Ho(s)tel in Alkmaar, dat tijdelijk de naam “Showhero Hotel” zal dragen. Onder begeleiding van Stichting Showhero en het hotelpersoneel nemen de deelnemers gedurende drie dagen alle hotelwerkzaamheden over. Zo zullen zij de receptie bemannen, koken, roomservice verzorgen, schoonmaken, maaltijden uitserveren en het amusement voor hun rekening nemen.
Het Showhero Hotel is een idee van de deelnemers, dat tijdens een van de brainstormsessies met Stichting Showhero door ze geopperd is. De deelnemers zullen daarom zorgen voor een fantastische sfeer en bezoekers uitzonderlijke dingen laten meemaken.
Lucas Bugter, een van de oprichters van Stichting Showhero, benadrukt dit: “Of je nou blijft slapen of langskomt voor een kopje koffie; met het pure enthousiasme van de deelnemers kun je rekenen op een onvergetelijke ervaring.”
Deelnemers zullen grenzen verleggen en verschillende vaardigheden leren, waardoor hun zelfvertrouwen groeit en zij hun talenten ontdekken en inzetten. Het Showhero Hotel wordt een dynamische plek waar iedereen welkom is en creëert daarmee grote maatschappelijke betrokkenheid bij bezoekers, het online publiek, partners en vrijwilligers.

Droomproject
Met het Showhero Hotel wil Stichting Showhero mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking het weekend van hun leven bezorgen en dromen werkelijkheid laten worden. Deelnemers krijgen tijdens het Showhero Hotel de gelegenheid hun ultieme droom aan Stichting Showhero kenbaar te maken, door deze op te hangen in de ‘droomboom’. Met het geld dat gedurende het weekend wordt opgehaald, zal Stichting Showhero in 2017 zo veel mogelijk dromen laten uitkomen.
“Het Showhero Hotel is het ultieme droomproject. We laten in drie dagen vele wensen in vervulling gaan én halen tegelijkertijd geld op om de realisatie van nieuwe dromen te financieren. Dat is heel bijzonder,” aldus Lucas.
Entertainment
Tijdens het Showhero Hotel zal er voortdurend muziek zijn in de pub (verzorgd door de deelnemers zelf en lokale artiesten en bandjes) en er zijn verschillende entertainment-kamers, waar bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen.

Meer informatie
Hotelkamers/slaapplekken in hostelkamers voor het Showhero Hotel kunnen geboekt worden via www.kings-inn.com, info@kings-inn.com, of 072-5110112.

Nog meer te weten komen over het Showhero Hotel? Klik dan hier!

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply