Over Showhero

Showhero is een organisatie die inziet dat ieder individu talenten heeft. Zo ook mensen met een verstandelijk en/ of een lichamelijke beperking. Showhero zet zich daarom in om deze mensen de kans te geven hun talenten te uiten op een podium voor een deskundige jury en een publiek dat voornamelijk bestaat uit familieleden van de deelnemers maar waar ook andere belangstellenden aanwezig zijn. De shows worden zo opgesteld dat de deelnemers zich die dag dé grote ster voelen. Uiteindelijk zal elke deelnemer er met de hoofdprijs vandoor gaan!

Elke show moet een spektakelstuk worden en dat vergt de nodige inspanningen. Lucas en Maurice hebben zo hun verschillende kwaliteiten. Lucas is ondertussen een succesvolle conceptontwikkelaar bij Endemol en Maurice heeft al jaren ervaring binnen de gehandicaptenzorg. De combinatie van deze twee zorgt dat er een show van grote kwaliteit wordt ontwikkeld en de deelnemers daarbij professioneel begeleid worden. Daarnaast zorgt het enthousiasme en de creativiteit van de twee voor een zeer vermakelijke show voor iedereen.

Een show is niet compleet zonder publiek en dit is waar Showhero extra aandacht aan besteedt. Showhero stimuleert de aanwezigheid van de familie van de deelnemer en ziet hierbij een mogelijkheid om de band tussen hen (nog verder) te versterken. De shows zijn door de professionele en creatieve uitvoering een geweldige aangelegenheid om als familie samen te komen en samen te genieten van alles wat er gebeurt. Daarnaast is het voor alle geïnteresseerden natuurlijk ook mogelijk om tijdens de shows aanwezig te zijn.