Nieuwe dromen komen uit in grote Showhero Droomshow

0

Nog heel even geduld: op zaterdag 14 april staat er weer een grote Showhero-show op de agenda. Dit keer in La Strada Heiloo en met een héél uitgebreid programma.

De Showhero Droomshow wordt een show voor en vooral ook door deelnemers. Dromen die de afgelopen jaren zijn vervuld komen op groot scherm stuk voor stuk voorbij, waaronder Conor met zijn eigen kookvlogs, Juriaan met zijn eigen singel (en gouden plaat) en natuurlijk ontbreken ook de beelden van de grote AZ-fandag niet.

Het programma start om 18:00 uur en duurt tot 22:00 uur. De avond staat helemaal in het teken van dromen en genieten: je kunt meedoen aan de grote Showhero Quiz, de Showhero Muziekquiz, je favoriete nummers zingen bij de karaoke én er komt een Bekende Nederlander optreden. Dit wil je niet missen!

Let op: de Showhero Droomshow is in verband met de beperkte ruimte in La Strada een besloten evenement voor deelnemers van Showhero en hun ouders/begeleiders/verzorgers. Een kaartje kost € 10,- inclusief een lekker drankje én een Showhero-verrassing.

Kom jij samen met ons een feestje bouwen tijdens de Showhero Droomshow op 14 april? Vul dan – samen met je ouders of begeleiders – onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op.

About Author

Leave A Reply