Juriaan Singels bij Holland’s Got Talent

0

Showhero-deelnemer Juriaan Singels heeft vanaf jongs af aan een droom: zingen voor heel veel mensen. Zijn droom wordt steeds meer werkelijkheid. Van het optreden als bescheiden jongen bij een van de eerste Showhero shows in Egmond, optreden bij Valerio tot het uitbrengen van een eigen album.

Op 26 mei was Juriaan te zien bij Holland’s Got Talent waarbij hij de jury vertelde over zijn verhaal en doel, het laten inzien dat mensen met een beperking ertoe doen. Na een emotioneel begin kwam hij los en begon hij zich voor te stellen aan de jury. “Chantal, ik heb een eigen dekbed. Zou jij daar een keer onder willen liggen?” en “Dan, ik heb speciaal voor jouw een dansje ingestudeerd” waren opmerkingen die Juriaan maakte.

Uiteindelijk kreeg hij iedereen in het publiek en de jury mee om los te gaan op ‘Het is een feestje’ en mag hij door naar de volgende ronde. Holland’s Got Talent is elke vrijdagavond om 20:30 te zien bij RTL4 en wordt gepresenteerd door Johnny de Mol.

Sinds het begin ondersteund Showhero Juriaan. Hij is veelvuldig te zien bij evenementen die Showhero organiseert en wij doen zijn management.

https://www.youtube.com/watch?v=9yxlwtL17io

About Author

Leave A Reply