IK HOU VAN HOLLAND in Theater de Beun!

0

Over precies een maand is het zover: vrijdag 5 oktober om 19:00 uur staat Showhero weer in theater de Beun. Het thema heeft weinig verdere uitleg nodig: “Ik Hou Van Holland”. Mensen met een beperking zullen de zaal op z’n kop zetten met Hollandse krakers, afgewisseld met de leukste en bekendste spellen uit de TV-show.

Showhero staat al jarenlang elk jaar in een uitverkocht Theater de Beun in Heiloo. Mensen met een beperking krijgen daar het podium om hun talenten te laten zien. Dat doen ze door de zingen, dansen en wereldrecordpogingen te verbreken. De acts worden weer beoordeelt door de vaste vakkundige jury bestaande uit burgemeester Hans Romeyn, theatermaker Marius Prein en muziekkenner Jeroen Schouten.

Maurice van der Poll zal de show zoals gewoonlijk presenteren, terwijl het team vrijwilligers van Showhero de deelnemers achter het podium klaarstomen. Nieuwe deelnemers in de herkenbare show, die dit jaar aangevuld wordt met oer-Hollandse spellen.

Wil jij er bij zijn? Bestel dan hier je tickets.

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply