Het Showhero Glazen Huis komt dichtbij!

0

Over precies een maand is het zover. Stichting Showhero zet op 19, 20 en 21 december in Alkmaar het ‘Showhero Glazen Huis’ neer, om geld op te halen voor Serious Request. Wij (Maurice van der Poll en Lucas Bugter) sluiten onszelf 48 uur op achter glas. Gelukkig zullen we ons hier geen moment vervelen. Constant worden wij vergezeld door mensen met een beperking, die elkaar zullen afwisselen. We hebben er zin in om er met onze grote vrienden één groot feest van te maken.

Showhero organiseert evenementen, om mensen met een beperking een podium te geven om hun talenten te laten zien. Zij zijn op dat moment de grote sterren. We willen ze hiermee de dag van hun leven geven. Normaal gesproken zijn dit shows van één of twee uurtjes. In het Glazen Huis worden dit opeens achtenveertig uren. Spannend. Maar we kunnen er voraal nu al van genieten! Dat we in Gemeente Alkmaar weer veel mensen mogen verbinden op deze speciale manier vinden wij heel bijzonder.

En zoals gewoonlijk doen wij dit natuurlijk niet alleen. We vinden het geweldig om te zien hoeveel mensen ons willen helpen. Ons vaste team vrijwilligers staat alweer te trappelen om mee te helpen, Stichting STAD ondersteunt ons al maanden lang en de Bibliotheek in Alkmaar wilt ons helpen waar ze kunnen. Op het Canadaplein kunnen mensen eten en drink bij het Cultuur Café, waarvan 20% naar het Glazen Huis gaat. Ook Alkmaar Centraal speelt een belangrijke rol. Zij gaan live radio maken rondom dit evenement en zullen tevens een livestream verzorgen bij ons het in het huis. Big Brother is watching us, via www.showhero.nl

Afgelopen jaar hebben we fantastische dingen mogen neerzetten, maar dit voelt voor ons wel als iets heel speciaals. In augustus stonden we op Dolfinn Rocks en hebben we met Finn, die gek van treinen is, de langste menselijke trein gecreëerd. Zijn geluk kon niet op. In de 48 uur op het Canadaplein in Alkmaar hopen we nog veel meer van dit soort acties op te kunnen zetten. Met behulp van jullie!

Zo willen we er met zijn allen een onvergetelijk weekend van maken. We streven ons doel van de stichting na, staan met heel Alkmaar en omstreken in verbinding en tegelijkertijd gaan we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor Serious Request. Op 19 december starten we om 16.00 uur met een mooie X-Mas Run waar iedereen aan mee kan doen door mee te lopen en sponsorgeld op te halen bij vrienden, familie, kennissen en buren. Verder komen er bands, singer/songwriters en DJ’s langs om het helemaal af te maken. En natuurlijk gaan de deelnemers zelf optreden. Want talent, dat hebben ze zeker!

STEUN ONS!

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Comments are closed.