Het begon allemaal…

0

Maurice werkte op zorgboerderij De Klompenhoeve en werd daar in de zomer van 2010 gevraagd een talentenshow te presenteren. Het werd een show onder de naam ‘Klompenhoeve ’s Got Talent’ en iedere deelnemer werd verblijd met een hoofdprijs! En ze voelde zich ook een échte winnaar; het enthousiasme en de vreugde spatte er werkelijk van af. Dat ving het publiek ook op en ging moeiteloos mee in het enthousiasme van de talenten. Dit bijzondere gevoel smaakte  naar meer en Maurice vroeg collega Nina om een testcase op Esdégé-Reigersdaal te organiseren, onder de naam ‘Reigersdaal’s Got Talent’. Dit bleek wederom een groot succes te zijn en besloten verder te gaan onder de naam Showhero. Nina haakte af en Lucas voegde zich bij het concept. Samen zijn zij sinds september 2011 actief met het organiseren van evenementen voor mensen met een beperking.

Showhero in Theater de Beun met als thema 'Crazy Love'

De aller eerste show, met het thema ‘Crazy Love’, vond plaatst in StayOkay Bakkum. In een sfeervol ingerichte zaal genoot het publiek van diverse acts van 7 unieke talenten. De eerste wereldrecordpoging was meteen een knaller: Eric wist het record ‘Eierdozen Scheuren’ op zijn naam te zetten! Het publiek heeft kennis gemaakt met Showhero en tevens met de twee vaste juryleden. Marius Prein en Jeroen Schouten pikte direct de signalen op waarom deze mensen zoveel baad hebben wij dit concept en voegde zich er moeiteloos bij.  Ook ontstond hier het begin van een draagvlak van zeer enthousiaste en onmisbare begeleiders.

Met een hele ervaring rijker moest de show, een maand later, in theater De Beun een succes worden. Slechts een aantal stoelen bleven leeg in de met 300 stoelen gevulde zaal. Een succes was het en Showhero had zichzelf in Heiloo op de kaart gezet. Veel belangrijker voor Lucas en Maurice was het feit dat het concept Showhero zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek en voor iedereen die er op een bepaalde manier bij betrokken is, maar bovenal ervaren de deelnemers een avond Showhero als de avond van hun leven. Het zeer enthousiaste team versterkt zich en kan niet wachten op meer: Let the shows begin!

About Author

Leave A Reply