Deelnemer Eva over Showhero in De Beun: “Een avond om nooit te vergeten”

0

Het is inmiddels alweer even geleden, maar dat deelnemers nog altijd met een grote glimlach terugdenken aan de laatste show in theater De Beun bleek afgelopen week maar weer. We ontvingen van Eva onderstaand blog – en dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden!

Showhero Magic in Theater De Beun

Vrijdag 6 oktober 2017: Showhero was weer terug in De Beun met het thema “Magie”. Natuurlijk waren ook dit jaar weer een aantal deelnemers van de partij:

Eric Stam, Eva Punt, Bianca Mos, Linda van Stralen, Finus Groen, Kim Visser, Danique, Alma en Anouk hebben die middag flink gerepeteerd voor de show. Het beloofde inderdaad een magische avond te worden, want niemand minder dan beatboxer en goochelaar Kariem Ahmed (bekend van Holland’s Got Talent) kwam langs om iedereen te laten betoveren met zijn magische goocheltrucs.
Wat niemand verwachtte was dat Showhero-presentator Maurice van der Poll ook een aantal trucs kon, die heeft hij een paar van de deelnemers aangeleerd voordat zij konden beginnen met hun talentvolle act op het podium.

Achter op het podium stond een enorme goochelhoed, hier kwamen de deelnemers 1 voor 1 tevoorschijn wanneer ze werden aangekondigd. Tijdens de repetities ging het echter bijna mis toen Eric uit de goochelhoed kwam, de goochelhoed viel bijna om, maar Showhero-regisseur Lucas Bugter was er net op tijd bij om de hoed tegen te houden. Gelukkig is iedereen van de schrik bijgekomen, maar doordat Eric bijna omviel met goochelhoed en al, durfden geen van alle vrouwelijke Showhero-deelnemers de hoed meer in te gaan. Na de repetities was het tijd om te eten en gingen alle deelnemers in de make-up en werden hun haren gedaan. Om 19 uur was het showtime, Maurice kwam op het podium en heette iedereen van harte welkom bij de magische show van Showhero.

Voordat de show echt van start kon gaan, moest de jury eerst tevoorschijn worden getoverd, met de magische spreuk: Simsalabim! Nadat de hele zaal luidkeels deze spreuk had uitgesproken, kwam de jury tevoorschijn. De jury bestond zoals elk jaar uit Jeroen Schouten, Hans Romeyn en Marius Prein. Het was weer een onvergetelijke avond. Zo opende Bianca de show met het nummer Als Je D’r Niet Bij Bent van Jan Smit, blies Alma iedereen omver met Poker Face van Lady Gaga, danste Linda de sterren van de hemel op het nummer Waka Waka van Shakira, deed Finus een wereldrecordpoging automerken raden, had Eric een magische lichtjesact met goochelaar Kariem, hield Eva iedereen voor de gek met haar goocheltruc met het touw, zat iedereen vol verwondering te kijken naar Anouk die een fantastisch toneelstukje neerzette als heks die het verhaal vertelde als een gedicht, zwaaide iedereen met hun lichtjes bij Diamonds van Rihanna gezongen door Kim, en danste iedereen mee met Daniques liedje Toveren van K3.

Tussen alle acts door werd Moniek Rekveld naar voren geroepen door Maurice. Moniek is een grote Showhero-fan die altijd aanwezig is bij de shows en daarom werd ze in het zonnetje gezet: ze kreeg een gouden ticket! Hiermee kreeg ze onbeperkt toegang tot alle theatershows van Showhero in De Beun. Tot slot kwam de prijsuitreiking en gingen alle deelnemers met een mooie beker naar huis. Het was een avond om nooit meer te vergeten!

About Author

Leave A Reply