Benefietavond in De Beun

0

Op dinsdag 15 maart en donderdag 7 april worden er door Rotary Club Heiloo twee benefiet filmavonden georganiseerd voor Bobshop en Showhero in theater De Beun in Heiloo.

Filmaanbod

Publieke Werken ****

Dinsdag 15 maart 2016, aanvang 20:00 uur. Publieke Werken is de lang verwachte verfilming van de gelijknamige bestseller van Thomas Rosenboom, waarin het Amsterdam van 1888 schitterend digitaal is gereconstrueerd. Het is de tijd waarin de industriële revolutie in Nederland op zijn hoogtepunt is en Amsterdam uitpuilt van de nieuwbouw, waaronder het Centraal Station. Centraal in de film staan Vedder, vioolbouwer in Amsterdam, en zijn neef Anijs, apotheker in Hoogeveen. Mede dankzij de ijzersterke cast en de levensechte decors is de film naast een lust voor het oog een sterk historisch drama.

Le Tout Nouveau Testament ****

Donderdag 7 april 2016, aanvang 20:00 uur. In Le Tout Nouveau Testament bestaat God echt; hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Eva. Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Eva in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft…

Kaarten

Kaarten kosten €10,- en zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Beun, bij drogisterij Jef Letschert (Stationscentrum), bij De Schrijverij (Stationscentrum en Hoekstuk) en bij Rozing Wonen en Dromen.

 

 

About Author

Leave A Reply