4x feest in oktober met Showhero

1

Het is bijna zover… Voor het eerst in de geschiedenis zal Showhero vier shows in één maand verzorgen. In verschillende theaters in Noord-Holland zullen de Showhero-artiesten de komende weken het dak eraf blazen.

Al ruim drie jaar bezorgt Stichting Showhero mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven. Een enthousiast team van vrijwilligers zet shows in elkaar waarin de deelnemers hun talenten mogen laten zien. Dit mag van alles zijn: zingen, dansen, rappen, losgaan op een djembé of het vestigen van een wereldrecord. De deelnemers worden volledig in het zonnetje gezet en als echte sterren behandeld. Uiteindelijk gaan zij allemaal met de hoofdprijs naar huis.

Showhero heeft inmiddels al vele harten veroverd. Zo ook die van Roos, een groot fan uit Amsterdam. Zij sprak lovend over de memorabele evenementen:

 

Ook het team van vrijwilligers ervaart het Showhero-gevoel als iets heel bijzonders. Willemijn was aan het woord, over wat het zo uniek maakt:

De aftrap van de shows in oktober vindt aanstaande vrijdag 3 oktober plaats in het Pakhuis in Hoorn. Met het thema “Een reis om de wereld” zullen de deelnemers het publiek meevoeren de wereld over. Zij zullen acts opvoeren uit verschillende landen, van André Hazes tot Shakira. Natuurlijk zullen tussen alle optredens door de gekste wereldrecords verbroken worden.

Een dag later is het feest in Concordia in Langedijk. Hier zal onder andere publiekslieveling Eric Stam een bijzonder optreden neerzetten. Wat dat gaat worden moet hij zelf ook nog maar even zien. Dat hij garant staat voor spektakel weten we inmiddels wel:

 

Op 18 oktober staat Showhero voor het derde jaar op rij in theater De Beun in Heiloo. Het podium wordt voor deze show volledig omgebouwd tot oude supermarkt (zie Uitkijkpost).

Tenslotte mogen de deelnemers op 30 oktober op een wel heel speciale plek optreden. Ter afsluiting van de G-niale kunstweek vindt de show plaats in de Grote Kerk in Alkmaar. Juriaan heeft de akoestiek vast even uitgeprobeerd.

 

Wij hopen jullie allemaal te zien bij één van onze shows. Voor het reserveren van kaarten kun je op de ticketpagina terecht.

 

About Author

1 reactie