Showhero bouwt eigen Glazen Huis in Alkmaar

0

dolfinn2012-300x125-2Showhero zal tijdens Serious Request het Showhero Glazen Huis opzetten op het Canadaplein in Alkmaar. Van 19 tot en met 21 december zullen organisatoren Maurice en Lucas en radiodj’s van Alkmaar Centraal 48 uur lang live radio maken waarbij zij constant vergezeld worden door mensen met een beperking. Het doel is om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen waardoor een grote maatschappelijke betrokkenheid gecreëerd wordt bij het publiek.

Optredens, wereldrecords, sport, interviews en veilingen zijn enkele voorbeelden van activiteiten die het glazen huis zal bieden om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. Het Showhero Glazen Huis wordt een dynamische plek waar talent met of zonder beperking, buurtbewoners, artiesten, culturele en maatschappelijke organisaties 48 uur lang de kans krijgen om hun talent te laten zien.

Ben jij er bij en wil je van alle laatste nieuwtjes op de hoogte gehouden worden?
Volg dan ons Facebook evenement

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Comments are closed.