14 September 2019: Showhero Di Fiorentina Theater

0

Na een geweldige eerste editie van het Showhero Di Fiorentina Theater, maken wij ons samen met onze deelnemers en ijssalon Di Fiorentina klaar voor de volgende show. Het event belooft met bekende namen als Ali B, Sanne Mallant en Og3ne een nóg groter spektakel te worden dan vorig jaar. 

Het Showhero Di Fiorentina Theater is een initiatief van IJssalon Di Fiorentina, waarmee wij vorig jaar de handen ineen sloegen voor een grootse feel-good theatershow in de Cultuurkoepel in Heiloo. Bekende Nederlandse artiesten als MAAN, O’Gene, Sanne Mallant en Bart Brandjes zetten samen met Showhero-sterren Juriaan Singels, Conor Catney en Jop van Wieringen de Cultuurkoepel op z’n kop.

Wat kunnen jullie in 2019 van het Showhero Di Fiorentina Theater verwachten? 

Een unieke theatershow waarbij de muzikale feestvreugde wordt afgewisseld met intieme kippenvel-momenten. Bekende Nederlandse artiesten: Ali B, Sanne Mallant en Og3ne verzorgen een nationaal en internationaal muziekspektakel, waarbij zij worden bijgestaan door het talent en de ongedwongen humor en positiviteit van onze Showhero-deelnemers. Voor hen is meedoen aan de show een droom die uitkomt. Natuurlijk gaat niemand naar huis zonder een overdosis aan (on)verwachte hoogtepunten zoals je van Showhero gewend bent.

Datum en tijd:

Zaterdag 14 september 2019. Aanvang 19.30 uur

Locatie:

Cultuurkoepel Heiloo

Tickets bestellen:

€ 57.50* via: de website van de Cultuurkoepel.

*De opbrengst van dit sponsorevenement gaat naar: De Vijfhoek, Patrick Rupsam, Stoer en Showhero.

 

 

 

 

 

 

 

 

In april werd Yarno tijdens een bowlingfeest in Heiloo verrast door Sanne Mallant en Brit Scholte. Zij vertelden Yarno dat hij één van de deelnemers is die op 14 september met Ali B op het podium staat.

 

 

About Author

Voorzitter van Stichting Showhero. Geniet elke dag van de kansen die het leven te bieden heeft en wil graag de mensen om zich heen hetzelfde gevoel mee geven.

Leave A Reply