Deelnemers beleven de dag van hun leven bij AZ

0

Zondag gingen zes mensen met een verstandelijke beperking, allen deelnemers van Showhero, naar het AFAS Stadion voor de wedstrijd AZ-Excelsior. Ondanks de uitslag werd het een onvergetelijke dag.

In het Showhero Hotel dat in januari 2017 gerund werd door mensen met een beperking kregen de deelnemers de kans om hun grootste dromen uit te spreken. Hierbij zaten veel dromen die te maken hebben met voetbal of de Alkmaarse voetbalclub AZ. Voor Showhero reden genoeg om de dromen van de deze enthousiaste voetbalfans uit te laten komen.

De deelnemers kwamen goed in de stemming op het sfeerplein, waar zij een balletje konden trappen onder leiding van de jeugdtrainers van AZ. Eenmaal aangekomen in het stadion kreeg de groep op de perstribune een kijkje achter de schermen van AZ radio en de kans om zelf een stukje radioverslag te doen: ‘’De sfeer zit er lekker in, AZ moet gewoon winnen!’’, brult de fanatieke Daan door de microfoon.

Na een ietwat teleurstellende uitslag van de wedstrijd maakte de indruk van de persconferentie een hoop goed. Voor de Showhero deelnemers was het een onvergetelijke dag.

About Author

Leave A Reply